Serviciile noastre

Traduceri simple/ literare

Traducerile simple / literare sunt intocmite de traducatori autorizati. Indiferent de limba sursa sau limba tinta, de formatul sau de domeniul documentului dumneavoastra, traducatorul nostru profesionist il va transforma in documentul de care aveti nevoie in activitatea pe care o desfasurati!

Traduceri autorizate

Reprezinta traducerile insotite de incheierea traducatorului, prin care acesta certifica, conform legii, exactitatea traducerii, aplicand semnatura si stampila pe traducere.

Traduceri legalizate

Traducerea legalizata primeste confirmarea unui notar public, a faptului ca semnatura traducatorului este autentica si ca traducatorul este autorizat de Ministerului Justitiei. Pot fi legalizate numai traduceri ale documentelelor originale, emise sau certificate de autoritati, semnate si dupa caz, stampilate in original.

Corectura / proofreading

Serviciul de corectura este inclus in toate proiectele de traduceri efectuate de noi, fiind realizat de un al doilea traducator. Va punem la dispozitie si independent serviciul de corectura pentru o traducere pe care o aveti deja, in vederea legalizarii acesteia sau pentru a va asigura de corectitudinea ei.

Interpretariat simultan / de conferinta

Reprezinta traducerea simultana de catre interpret, in cabina standard din sala de conferinta, dotata cu echipament adecvat interpretarii simultane a discursului oratorului.

Intepretariat consecutiv

Reprezinta traducerea orala a discursului oratorului, alternativ cu discursul acestuia, de obicei, dupa incheierea unei fraze sau a unei idei.

DTP

Reprezinta prelucrarea materialului tradus, astfel incat documentul tradus va arata identic cu materialul din limba sursa. La cerere, asiguram si servicii de tiparire a materialelor traduse si prelucrate grafic.

Legalizare + Curier

Nu trebuie să iți faci griji pentru legalizare și modul în care intri în posesia traducerilor în original. Ne ocupăm de întreg procesul de legalizare și expediere către tine a traducerilor, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți documentele originale, pentru care ai nevoie de legalizare, deoarce acestea sunt solicitate de către notari în vederea legalizării.

Apostila

Apostila poate fi aplicată pe documentul original de către Prefectura județului în care ai domiciliul sau în care a fost eliberat actul. Aceasta se anexează documentului original, conform procedurilor oficiale. Apostila poate fi aplicată pe traducere, de către Camera Notarilor. Te putem ajuta cu obținerea apostilei, in funcție de tipul de document pe care il ai și destinația acestuia.

Cursuri de limbi străine cu profesor

Dacă îți dorești, curs de limba germană cu profesor, curs de limba franceză cu profesor, curs de limba engleză cu profesor,contactează-ne pentru a te ajuta sa găsești cursul potrivit pentru tine

Cursuri de limbi străine fără profesor

Îți dorești să înveți o limbă străină, dar nu este totdeauna ușor să găsești timp sau să te sincronizezi cu profesorul sau cursurile pe care le-ai găsit, noi dorim să te ajutăm să poți învăța în rimtul tău și iți oferim o gamă largă de cursuri fără profesor