Despre noi

Suntem specialiști în domeniul limbilor străine și avem grijă să rămânem în permanentă legătură cu inovațiile din acest domeniu. Dorim să ne perfecționăm în fiecare zi, astfel încât, serviciile pe care vi le oferim să fie la cele mai înalte standarde.

Pentru noi, limbile străine nu reprezinta doar jobul nostru, ci și pasiunea noastra, de aceea proiectele dumneavoastră vor fi analizate, prelucrate și verificate individual, cu atenție! Limbile străine nu vor mai fi o problemă, după ce veți lucra cu specialiștii noștri!

Limbile străine sunt partenerele noastre de lucru și prietenele noastre, avem astfel o relație în care munca se îmbină cu plăcerea. Vă invităm să ne cunoașteți și să îi lăsați pe specialiștii noștri să se ocupe de proiectele dumneavoastră din/ în limbi străine, indiferent dacă este vorba despre

Daca iti doresti sa inveti o limba straina, dar nu este totdeauna usor sa gasesti timp sau sa te sincronizezi cu profesorul sau cursurile pe care le-ai gasit, noi dorim sa te ajutam sa nu mai amani din cauza lipsei de timp, ci sa poti invata atunci cand poti, de cate ori poti, in ritmul tau.

Afla mai multe despre serviciile noastre.
Poti solicita o cotatie de pret pe pagina noastra de contact.
Contacteaza-ne
  • traduceri simple/ literare
  • traduceri legalizate/ autorizate
  • interpretariat consecutiv
  • intepretariat simultan
  • procesare grafică
  • cursuri de limbi străine (cursuri de limba germană, cursuri de limba franceză, cursuri de limba engleză șamd.) în timp ce dumneavoastră vă puteți concentra pe activitatea curentă sau pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră.
traduceri

Ne recomanda

lmpulsBox SRL

Colaborarea dintre ImpulsBox SRL și compania Smart Communication Services SRL este la începuturi, dar, după cele câteva luni de când colaborăm, suntem mulțumiți dc serviciile de traducere și interpretariat livrate.

STOICA & Asociații

Colaborarea noastră s-a desfășurat excelent până în prezent și ne exprimăm încrederea că ea va continua în aceeaşi termeni.

Galu și Asociații

Recomandăm cu încredere și convingere firma Smart Communication ca fiind o societate ce pune preț pe profesionalism, promptitudine și o calitate superioară în munca depusă. De-a lungul colaborării noastre, ne-a frunizat servicii ireproșabile.

Camdeviren Mustafa

Foarte promti !

Carmen Raluca Sava

Excelenta, profesioniști

EcoNRG SRL

Bereits seit mehreren Jahren arbeitet unsere Firma EcoNRG SRL mit Smart Communication Services SRL zusammen. Dabei hat die Gesellschaft für uns sowohl Übersetzung von juristischen Texten als auch Dolmetschen ausgeführt. Wir betrachten die Smart Communication Services SRL als ein zuverlässiger Geschäftspartner, der uns immer mit hochwertigen Dienstleistungen und Ratschlägen helfen und unterstützen wird. Auch möchten wir erwähnen, dass die erteilten Bestellungen immer fristgerecht und zu unserer vollsten Zufriedenheit geliefert wurden. Wir empfehlen deswegen die Gesellschaft Smart Communication Services SRL, mit der wir auch weiter zusammenarbeiten werden.