Termeni si conditii


Acest site apartine

Prin accesarea si folosirea acestui site sunteti de acord implicit cu toate conditiile de utilizare mentionate in aceasta pagina. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii atunci nu ar trebui sa utilizati acest site.
Aceste conditii de utilizare pot fi modificate de Smart Communication Services SRL fara notificare prealabila. Aceste modificari vor fi valabile in momentul afisarii pe aceasta pagina. Va rugam sa accesati regulat pagina de ”Termeni si conditii” pentru a va asigura ca sunteti permanent la curent cu conditiile de utilizare in vigoare.
Toate informatiile sunt prezentate ca atare. Smart Communication Services SRL nu prezinta niciun fel de garantie explicita sau implicita pentru operarea acestui site.
Toate informatiile transmise prin utilizarea acestui site pot fi interceptate. Smart Communication Services SRL nu garanteaza ca acest site sau oricare din serverele utilizate de acesta sau orice fel de comunicare electronica este scutita de virusi electronici sau orice alte forme de programe periculoase.
In nicio circumstanta Smart Communication Services SRL nu va fi raspunzatoare pentru orice pierderi directe, indirecte, incidente sau punitive care pot aparea sau pot fi corelate cu utilizarea sau cu imposibilitatea de utilizare a acestui site, chiar daca Smart Communication Services SRL a fost anterior informata de posibilitatea aparitiei unor astfel de pierderi.
Acest site poate furniza linkuri catre alte site-uri care nu sunt sub controlul Smart Communication Services SRL. In acest caz, Smart Communication Services SRL nu va fi raspunzatoare pentru continutul acestor site-uri.

Dreptul de utilizare sau orice alte drepturi de autor asupra continutului site-ului www.smart- communication.ro apartin exclusiv Smart Communication Services SRL. Se interzice orice reproducere, distribuire, modificare, afisare, transmitere sau traducere a continutului acestui site fara acceptul prealabil al Smart Communication Services SRL.
Smart Communication Services SRL crede cu tarie in protejarea confidentialitatii tuturor informatiilor personale obtinute prin utilizarea acestui site. Smart Communication Services SRL nu va divulga informatiile obtinute de la utilizatorii acestui site, cu exceptia cazului in care informatiile i-au fost solicitate pe cale legala de catre organele abilitate. Informatii confidentiale obtinute prin utilizarea acestui site nu se vor vinde, schimba sau transfera catre terti.
Este posibil ca site-ul sa transfere un cookie catre calculatoarele utilizatorilor. Scopul acestui mic fisier text este de a recunoste calculatorul utilizatorului pentru confort si usurinta in utilizarea site-ului prin pastrarea unor preferinte sau setari ale optiunilor de navigare sau de accesare a diverselor sectiuni.
Smart Communication Services SRL obtine automat informatii de la calculatoarele utilizatorilor acestui site cum ar fi: numele domeniului, adresa IP, data si ora la care ati accesat site-ul www.smart- communication.ro si adresa de Internet a site-ului de la care ati accesat site-ul nostru. Folosim toate aceste informatii pentru o analiza a traficului catre site-ul nostru si in consecinta pentru a imbunatati acest site.
In cazul in care aveti intrebari sugestii sau reclamatii privind utilizarea acestui site ne puteti contacta aici.

Contact

Ne gasiti intre orele 10-17 la
Email: office@smart-communication.ro
Tel: 004 0723 958 102